Η εταιρία aliberti είναι μια εταιρία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας, έχοντας μια 35ετή παρουσία στον ελλαδικό χώρο.
Ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει την ποιότητα και τη σωστή παραγωγική διαδικασία με ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της, αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών της. Η πείρα της εταιρίας για τις απαιτήσεις της αγοράς είναι μεγάλη, λόγω του απόλυτου επαγγελματισμού των στελεχών, αλλά και της άρτιας εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της. Το τεχνικό τμήμα, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εταιρία aliberti, έχοντας αποκτήσει κατασκευαστικό know how από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, βρίσκεται σε θέση να μελετάει, να σχεδιάζει και να δημιουργεί προϊόντα απόλυτα ανταγωνιστικά. Ακόμα, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει το ολοκληρωμένο service, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών της.

Η εταιρία aliberti, παρέχει μια ολοκληρωμένη και σίγουρη λύση για όποια απαίτηση πανω στα ηλεκτρολογικά συστήματα. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας προσαρμόζονται σε παλαιές κατασκευές χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες οικοδομικές ανακατασκευές. Ο εργοστασιακός χώρος 6.100 τ.μ είναι πλήρως εξοπλισμένος με τελευταίου τύπου μηχανές, που εξασφαλίζουν την απόλυτη ποιότητα, καθώς η εταιρία διαθέτει ISO 9001, το τέλειο σχεδιασμό και την ακριβή παράδοση των προϊόντων της.